Companjen EN Riphagen

Het bedrijf

Companjen EN Riphagen Makelaars bestaat al meer dan 45 jaar . Het heeft meerdere keren een naamswijziging ondergaan, maar de naam van de oprichter "Riphagen" is altijd blijven bestaan. De heer Riphagen heeft zich in 1999 uit het bedrijf terug getrokken en vanaf die tijd is Willie Companjen-Dokter directeur/eigenaar van het bedrijf.

De visie van het huidige kantoor is om als generalistisch makelaarskantoor de markt in Heerde en Epe te bedienen. Juist de diversiteit in opdrachten die dit met zich meebrengt heeft de keuze tot deze visie bepaald. Wanneer we naar de bestaande markt kijken behoren naast woonhuizen ook kleine bedrijfsmatige objecten en kleine agrarische objecten tot onze discipline. Daarnaast zijn we een grote speler op het gebied van nieuwbouwprojecten. De opdrachten op het gebied van nieuwbouw verschillen van alleen verkoop tot markt analyses en grondverwerving. Voor 2011 hebben we o.a. de nieuwbouwprojecten De Kolk in Wapenveld, De Brinklaan in Heerde en De Bovenkamp in Heerde in portefeuille.

Ons doel voor de komende jaren is stabiliseren en marktaandeel vergroten. In Heerde hebben we sinds jaren ruimschoots het grootste marktaandeel. Deze positie in de markt willen we behouden. Voor Epe geldt een ander doel. Hier zijn we een kleinere speler in de markt en willen we toe naar een groter marktaandeel, in de bestaande markt en in nieuwbouwprojecten.
Om de doelen te bereiken die we neer hebben gezet, hebben we een strategie gekozen van persoonlijke en actieve marktbenadering. Wij geloven in een grote persoonlijke betrokkenheid met de klant. Inleven in de wensen, problemen en mogelijkheden van onze klanten is een kerntaak bij ons.