Companjen EN Riphagen

De mensen

We hebben dienstverlening hoog in het vaandel staan. De klant staat bij ons centraal. Eén van onze slogans is "We verkopen geen woningen maar woon- en leef genot". Om deze visie uit te dragen en na te leven worden er hoge eisen aan het team gesteld. Interesse in de klant en inlevingsvermogen zijn zomaar 2 kwaliteiten waar iedereen bij ons over moet beschikken.
Daarnaast is scholing een even belangrijk element. Wij zijn van mening dat we onze klanten alleen maar goed kunnen adviseren, als we daar de juiste opleiding voor hebben. Onze makelaar is dan ook opgeleid tot register makelaar taxateur. Dit betekent dat ze ingeschreven staat in het register, wat alleen mogelijk is wanneer men de volledige studie makelaardij succesvol heeft afgerond en daarna jaarlijks voldoende bijscholing volgt. Op dit moment werken we met een kernteam van 4 mensen.

Isaac Kole 

Isaac Kole is een bekende naam in de regio en heeft zijn sporen inmiddels bij diverse makelaarskantoren verdiend. Hij is woonachtig in Heerde en heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Met ruim 20 jaar werkervaring in de makelaardij en een groot netwerk in deze regio, is hij een welkome aanvulling op het kantoor.
Isaac Kole als nieuwe eigenaar en Willie Companjen zullen de komende jaren samen de schouders eronder zetten. Zij verwachten met deze uitbreiding hun dienstverlening nog verder te optimaliseren en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.  

 

Willie Companjen-Dokter RMT

Willie Companjen-Dokter is registermakelaar/ taxateur. Ze is vanaf begin jaren negentig werkzaam in de makelaardij. Makelen in een dorp als Heerde betekent dat je een generalistisch makelaar moet zijn. Het aanbod van onroerend goed is zo divers dat je als makelaar niet alleen verstand moet hebben van gewone woningen, maar ook van kleine bedrijfsmatige panden en kleine agrarische objecten.

 

Jony Vermeule- van Vloten

Jony Vermeule- van Vloten is sinds 1999 werkzaam bij het kantoor. Als telefoniste / receptioniste is ze de spil waar het kantoor om draait. Haar grote betrokkenheid bij de mensen, geeft de klanten het gevoel dat ze altijd zomaar binnen kunnen lopen voor een vraagje of opmerking en dat is juist waar ons kantoor voor staat, laagdrempeligheid.

 

 

Cathelijn Veltkamp

In 2012 is Cathelijn Veltkamp het team komen versterken. Zij heeft ervaring in zowel de bedrijfs- als woningmakelaardij en kan die kennis goed inzetten. Cathelijn is binnendienstmedewerker maar doordat zij voorheen buitendienst deed, kan zij zich goed verplaatsen in hoe je een woning zo goed mogelijk in de markt zet. Daarnaast denkt zij mee over bijvoorbeeld themadagen. Bovendien heeft zij veel affiniteit met Social Media. Door haar werkervaring is zij een welkome aanvulling op het team.