Companjen EN Riphagen

Taxaties

Taxeren is een deskundigheid welke ervaring, kennis, een accurate opname en een goed markt inzicht vereist.
Een goede taxatie kan  alleen  door een Register Makelaar Taxateur of Register Taxateur worden gemaakt. Het woord register zegt het al, alle taxateurs die hiertoe bevoegd zijn, worden opgenomen in een register. Alleen taxateurs die een voltooide opleiding hebben en jaarlijks de verplichte bijscholing volgen worden in dit register opgenomen.

Een taxatie is een document welke door banken, notarissen, rechters en advocaten wordt gebruikt om tot een advies/uitspraak te komen. Zij gaan uit van onze kennis en waarborg.
Als lid van de NVM, het NWWI en Vastgoed Cert, geven we u de garantie voor deze kwaliteit. Of u nu een taxatie nodig heeft voor bijvoorbeeld een hypotheek, boedeldeling of om inzicht te krijgen in een eventuele verkoopwaarde, wij leveren u altijd een goed onderbouwd en uitgebreid rapport.

Voor een opdracht tot taxatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen of via contact uw gegevens invullen. Wij nemen dan contact met u op voor een afspraak. Enkele dagen na de opname van het object ontvangt u een deskundig, goed onderbouwd rapport!