Companjen EN Riphagen

Project Kolk te Wapenveld

De kolk wapenveld

Aannemer Geveke heeft een nieuw plan ontwikkeld voor de nu nog lege plekken rondom de Kolk.

De woningen bestaan uit een begane grond met een kap die zich uitstrekt over twee verdiepingen. De totale oppervlakte bedraagt circa 143 m2 bruto vloeroppervlakte. Door gebruik te maken van een dakkapel op de eerste verdieping kunt u hier drie slaapkamers maken. Ook is het mogelijk om een vierde slaapkamer op de zolder te realiseren. De grote ramen in de achtergevel zorgen voor een rijke en ruimtelijke beleving van De Kolk. Optioneel wordt er een luifel aan de achterzijde aangeboden waardoor u bij zomerdag echt het idee heeft op vakantie te zijn.

De woningen beschikken over zowel een buitenberging als een parkeermogelijkheid voor de woning. Hierdoor blijft het open ruimtelijke gevoel en de vrije uitkijk over het water van De Kolk bestaan. In de basis maken de erfafscheidingen, grenzend aan het openbaar gebied, onderdeel uit van het plan. De afscheiding tussen het parkeren en de woningen bestaat uit een beukenhaagje.

De kavelgroottes zijn indicatief en dienen verder uitgewerkt te worden in samenwerking met de gemeente.

Wilt u op de hoogte blijven van dit project of uw mening geven over dit plan? Neemt u dan contact op met Companjen EN Riphagen Makelaars 0578-692532 of mail naar info@companjenriphagen.nl