Companjen EN Riphagen

Verhaal van de bewoner

Deze woning past ons als onze favoriete jas. Helaas worden wij een dagje ouder en is het totaal voor ons te groot. De grote inhoud was prima toen onze vier kinderen nog thuis woonden, maar nu is er voor ons een overdaad aan lege kamers.De school om de hoek was heel prettig en zorgde voor veel vriendjes in de buurt voor de kinderen en veel contacten voor ons met de buurtgenoten.Wij voelen ons in en om ons huis enorm thuis, door het feit dat de wijk heel breed en ruim is opgezet. Omringende woningen zijn op gepaste afstand, wat ons veel gevoel van vrijheid geeft in de woning en zeker ook in de tuin. De buurt is ook heel kindvriendelijk.
Onze huiskamer is in 2001 helemaal (naast renovatie van volledige voor en achter pui) uitgebouwd in relatie met de tuin. Ook is in de woonkamer een afgezonderd hoekje gemaakt voor de tv, zodat die niet prominent in de kamer aanwezig is. De woonkamer heeft directe toegang naar terras en tuin via een schuifpui en twee kiep/kantel deuren. 's Ochtends na 10 uur is het prima toeven op het achter terras of in de zijtuin in de zon. 's Middags rond 3 uur is de zon achter verdwenen, maar weer volop aanwezig in de afgeschermde voortuin en later ook weer in de zijtuin. 's Avonds gezellig buitenhaard aan op het terras en ' winters de open haard aan in de woonkamer. Bij warm weer of bij lichte regen kun je nog altijd terecht op het overdekte terras. Knusheid en relatie tussen binnen en buitenlevens waarderen wij enorm. Daarnaast is natuurlijk de nabijheid van de bossen, de rivier en het Heerder strand ook een groot genot.

Vergelijkbare woningen

Acacialaan 68

€ 225.000,00

de Pagenberg 34 in Heerde (Verkocht)

Heerde, de Pagenberg 34

de Pagenberg 34 in Heerde

Type woning:Hoekwoning
Aantal kamers:6
Woonoppervlakte:130 m2
Perceeloppervlakte:383 m2
Vraagprijs:

€ 250.000,00

Prachtig gelegen hoekwoning met vrijstaande garage en carport.

Op een goede locatie gelegen royale uitgebouwde hoekwoning met garage. Op korte afstand van de brede school “De Rijnsburg”. Het ruime perceel biedt een verzorgde en fraai...  Volledige omschrijving

Foto's de Pagenberg 34 in Heerde