Companjen EN Riphagen

Verhaal van de bewoner

Het is een zeer ruime doorzonwoning met de zon van morgens vroeg tot avonds laat in de woon kamer .Je kan er lekker van je afkijken in de zeer ruime straat.

Het is een gezellige buurt met jonge en oude bewoners waar we éénmaal per jaar een BBQ houden en oliebollen bakken voor de jaarwisseling en de nieuwjaarsborrel drinken . Dit doen we dan met de gehele straat.

Als het even kan zitten we lekker buiten onder de veranda te genieten van een hapje en een drankje. Dan hebben we gelijk weer het vakantie gevoel.

We woonden destijds in Epe en wandelden door deze straat en zeiden tegen elkaar als we gaan verhuizen dan willen we hier wel wonen. Een half jaar later kwam deze woning in de verkoop en hebben deze 18 jaar geleden gekocht.
We hadden gelijk een klik met de woning en deze straat.

De meerwaarde van deze woning is: de veranda in de achtertuin , de nieuwe moderne keuken met alle gemakken, de traplift naar de 1e verdieping, de ruime badkamer, de verlengde garage van 9 meter lang, de school voor de kinderen en speeltuin op loopafstand, dichtbij het dorp en dichtbij de bossen, de ruim opgezette straat voor het huis met prachtige hazelnoot bomen waar weer veel eekhoorns op afkomen.
Al met al een hele fijne woning.

Vergelijkbare woningen

Klein Doesburg 7

€ 275.000,00

Roskamp 2

€ 248.000,00

Op den Oever 17

€ 394.000,00

de Pagenberg 7 in Heerde (Verkocht onder voorbehoud)

Heerde, de Pagenberg 7

de Pagenberg 7 in Heerde (Verkocht onder voorbehoud)

Type woning:2-onder-1-kapwoning
Aantal kamers:5
Woonoppervlakte:125 m2
Perceeloppervlakte:215 m2
Vraagprijs:

€ 279.000,00

Deze royale helft van een dubbel staat aan een mooie straat. De wijk uit eind zestiger jaren heeft nog een ruime opzet. De prachtige bossen van de Veluwe liggen op ca. 5 minuten van de woning. Heerde is een gezellig Brinkdorp met terrassen en ...  Volledige omschrijving

Foto's de Pagenberg 7 in Heerde