Companjen EN Riphagen

Verhaal van de bewoner

Wordt ons stekkie uw nieuwe plekkie waar u net als wij jaren met plezier thuis zult komen en zult genieten van de prachtige omgeving?

Onze woning is al van voor 1900, er is een kopie
blauwdruk van een verbouwing van 1925. Wij kochten deze prachtige plek in 1983.

Het huis bestaat uit 2 delen. Het dijkhuis, wat een 2 onder 1 kap woning is, het onderste huis, wat geheel over de lengte van het dijkhuis staat.

De vorige bewoners hadden in het onderste huis een timmerwerkplaats, op die plek hebben wij een badkamer, berging met daarboven 2 slaapkamers met ruime overloop gemaakt. De keuken en andere ruimtes bevinden zich nog in originele staat.

Het Dijkhuis: De ruimtes aan de voet van de dijk heeft al verschillende bestemmingen gehad: Oma heeft er gewoond, de kinderen hebben er een paar jaar samengewoond voordat ze uitgevlogen. Momenteel proberen wij er van onze rust te genieten.

De bovenste twee etages hebben we het meest aan gedaan, maar dat is ook een van de plekken waar we het meest verblijven en genieten van het uitzicht over de IJssel.

De buitenruimte biedt ook vele mogelijk heden, voor ons is het altijd genieten als we buiten zijn.
Het huis waar wij lief en leed delen, en hopen dat de volgende bewoners er met net zoveel plezier wonen en door het naar eigen smaak te verbouwen ook een thuis van zullen maken.

IJsseldijk 55 in Welsum (Verkocht)

Welsum, IJsseldijk 55

IJsseldijk 55 in Welsum

Type woning:Halfvrijstaande woning
Aantal kamers:6
Woonoppervlakte:160 m2
Perceeloppervlakte:1505 m2
Vraagprijs:

€ 275.000,00

Op een schitterende locatie gelegen helft van dubbel woonhuis met diverse schuren en stallen. Het perceel is 1.505 m2 groot en biedt de mogelijkheid voor het houden van een paardje/pony of kleinvee. Vooral het schitterende uitzicht is bepalend...  Volledige omschrijving

Foto's IJsseldijk 55 in Welsum