Companjen EN Riphagen

Verhaal van de bewoner

Wij zeggen weleens tegen elkaar "Wij wonen op het mooiste plekje van Heerde" en ik denk ook dat dit zo is. Kom eens kijken en oordeel zelf.
Waar je ook zit of staat, wij hebben aan alle kanten schitterende uitzichten en vergezichten. Aan de achterzijde kijk je uit over de weilanden, aan de zijkant kijk je uit op de weide met eigen fruitbomen en aan de voorzijde een gazon, een vijver en uitzicht op de wijdse coniferenvelden. Vrijheid op alle fronten. En heerlijke plekjes zowel in het huis als buitenhuis. Voor ieder moment een andere plek. In het weekend heerlijk een krantje lezen aan de keukentafel of wat lekkers bereiden in de keuken. Of lekker met een glaasje wijn bij de open haard. Zomers is buiten altijd een heerlijke plek te vinden; in de zon of juist in de schaduw. En heerlijk is het dan om de zomeravond af te sluiten met een barbecue op de veranda, of onder de sterrenhemel in de jacuzzi. Voor jong en oud altijd een fijne plek binnen- of buitenhuis. Wat wil een mens nog meer!
Waarom ga je dan weg van zo'n mooie plek hoor ik u vragen. Als je wat ouder wordt, moet je keuzes maken. Lichamelijke ongemakjes nemen toe en sluit je met die komst weer een periode in je leven af.
Met weemoed? Jazeker, met veel weemoed, maar we hebben hier veel genoten en dat gaan we op een nieuwe plek vast ook weer doen.
Eén ding is echter wel zeker: diegenen die hier komen wonen, zullen zich net zo prettig voelen in die huis als wij de afgelopen twintig jaar hebben gedaan.

Vergelijkbare woningen

Eperweg 15

€ 675.000,00

Heetkamp 1

€ 629.000,00

Elburgerweg 7 en 7A

€ 595.000,00

Dorpsstraat 44

€ 548.000,00

Beatrixweg 38 in Heerde (Verkocht)

Heerde, Beatrixweg 38

Beatrixweg 38 in Heerde

Type woning:Vrijstaande woning
Aantal kamers:8
Woonoppervlakte:220 m2
Perceeloppervlakte:6400 m2
Vraagprijs:

€ 695.000,00

Op één van de mooiste landelijke locaties in het gebied tussen Zwolle en Heerde staat dit luxe vrijstaande landhuis (bouwjaar 1994) op een royaal perceel van 6.400 m² grond.

De woning ligt in een cluster van 3 woningen op een schitterende,...  Volledige omschrijving

Foto's Beatrixweg 38 in Heerde